Flexible Solutions

Plat dak nodig voor nieuwbouw of renovatie?

Platte daken zorgen voor een optimale benutting van beschikbare ruimte

Een warm plat dak komt het meeste voor. Bij dit type plat dak is het isolatiemateriaal bovenop de dakconstructie aangebracht. Hierdoor wordt het dak mee opgewarmd door de onderliggende ruimte waardoor het minder onderhevig is aan de weersomstandigheden en wordt de kans op krimpen en uitzetten van de dakconstructie verkleind. Bovenop de isolatielaag wordt een afdekking of waterkerende laag aangebracht.

Flexible Solutions Dakwerken

Experten in hart & Nieren

Bij Flexible Solutions in Sint-Gillis-Waas, opgericht in 2011, kunt u terecht voor algemene dakwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een verouderde woning transformeren naar een totaal nieuw zicht en karakter is onze passie.

Klant vriendelijkheid

U als klant voorzien van alle nodige informatie, alles perfect afwerken volgens de regels van de kunst, afleveren volgens de vooropgestelde termijnen. Hier streven wij iedere dag naar, met succes.
Door mee te denken met de klant helpen wij bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Alles onder 1 dak

U kunt bij ons terecht voor dakwerken van A tot Z. Dat houdt in: dakconstructies, dakbedekking, dakgoten, dakisolatie, schoorstenen en dakvensters. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor uw gevelbekleding in zowel hout als plaatmateriaal.

Al onze werken getuigen van puur vakmanschap

Voor al onze diensten kiezen we voor de meest kwaliteitsvolle materialen

Dakwerken Waasland